fredag

Ropa Vieja fra Argentina

Vi blev slet ikke færdig med de argentinske retter, som faktisk er meget spændende og meget sandsynlige at støde på under rejse i Argentina. Ropa Vieja, gamle klude, - hvordan lyder det ? Det smager i hvert fald meget bedre end det noget spøjse navn. Måske er der også en bedre oversættelse . . . . .


ROPA VIEJA

oksekød, småtskåret, kogt eller stegt
1 hakker løg
salt
peber
hakket hvidløg
lidt persille
4-5 hele, rå æg
olie eller smør

Varm olie eller smør i en dyb pande eller gryde, heri kommes småtskåret, kogt eller stegt kød og 1 hakket løg. Salt, peber, hakket hvidløg og lidt persille tilsættes og når alt er blandet godt rundt, slåes æggene ud i retten. Rør godt om i det hele til æggene er letstivnede.

Servér ropa viaja straks, da retten ikke må blive tør, med en skål god salat til.

VELBEKOMME

Noget om Mad