mandag

Piccota fra Casi

Piccota fra Casi, paneret kalvemørbrad, serveret med paprikaris, fine ærter, karotter og en skål grøn salat, er en af mange dejlige retter, man kan blive præsenteret for i Frankrig. - Og til piccota fra Casi hører sig naturligvis et godt glas rødvin.

Det er en forholdsvis enkelt ret, som er gæster værdig, når man byder til fransk aften, hvor rejseminderne skal genopfriskes sammen med gode venner.


PICCOTA FRA CASI

Opskriften er til 2 personer

4-6 tynde skiver skært kalvemørbrad
mel
1 sammenpisket æg
5 spsk. revet ost
fedtstof til stegning

løse ris
tomatketchup
paprika
grønærter
små karotter

Kødet, der skal være skåret tyndt ud, bankes, hvorefter skiverne vendes i tørt mel, derefter i sammenpisket æg, tilsat den revne ost. Kødet brunes i fedtstoffet og steges igennem.

Kog en portion løse ris, som John Price kogte ris, det er ganske enkelt.

Piccota fra Casi serveres som portionsanretninger. Først lægges en en dynge løse ris, der er tilsat paprika, tomatketchup og gerne et fed hvidløg på tallerkenen. Herover lægges koteletterne og fine ærter og karotter øses over. I kanten lægges ekstra tomatketchup. Husk en skål grøn salat på bordet og til det hele et godt glas rødvin.

Noget om Mad