Det er en forholdsvis enkelt ret, som er gæster værdig, når man byder til fransk aften, hvor rejseminderne skal genopfriskes sammen med gode venner.
PICCOTA FRA CASI
Opskriften er til 2 personer
4-6 tynde skiver skært kalvemørbrad
mel
1 sammenpisket æg
5 spsk. revet ost
fedtstof til stegning
løse ris
tomatketchup
paprika
grønærter
små karotter
Kødet, der skal være skåret tyndt ud, bankes, hvorefter skiverne vendes i tørt mel, derefter i sammenpisket æg, tilsat den revne ost. Kødet brunes i fedtstoffet og steges igennem.
Kog en portion løse ris, som John Price kogte ris, det er ganske enkelt.
Piccota fra Casi serveres som portionsanretninger. Først lægges en en dynge løse ris, der er tilsat paprika, tomatketchup og gerne et fed hvidløg på tallerkenen. Herover lægges koteletterne og fine ærter og karotter øses over. I kanten lægges ekstra tomatketchup. Husk en skål grøn salat på bordet og til det hele et godt glas rødvin.
Noget om Mad